Antena 3 CNN Actualitate Un american angajat la baza militară Mihail Kogălniceanu a murit în condiţii suspecte. Iubita lui a semnalat autorităţile

Un american angajat la baza militară Mihail Kogălniceanu a murit în condiţii suspecte. Iubita lui a semnalat autorităţile

Un american angajat la baza militară Mihail Kogălniceanu a murit în condiţii suspecte. Iubita lui a semnalat autorităţile
de O.P.    |    27 Aug 2013   •   05:53

Un cetăţean american, angajat la baza militară Americana de la Mihail Kogălniceanu, a fost găsit mort în apartamentul său din Constanţa. Iubita acestuia a alertat poliţiştii şi pompierii după ce bărbatul nu a mai dat niciun semn de viaţă de câteva zile. Deocamdată, nimeni nu poate spune care a fost cauza morţii. Un lucru e sigur: nu avea urme de violenţă pe corp.

Cetăţeanul american era angajat al bazei militare de la Kogălniceanu şi locuia într-un apartament din Constanţa. pentru că nu mai dăduse niciun semn de câteva zile, iubita lui l-a căutat acasă.

Femeia a sunat în cele din urmă la 112. Pompierii au spart încuietoarea uşii de la intrarea în apartament şi l-au găsit pe bărbatul de 60 de ani întins fără viaţă pe podea.

Bărbatul era angajat civil la baza militară americană Mihail Kogălniceanu şi se mutase cu chirie în apartament în urmă cu două luni.

Pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă. Cauza exactă a morţii va fi stabilită după necropsie, iar trupul neînsufleţit va fi apoi repatriat în Statele Unite ale Americii.

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Când vine căldura! Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza verii
x close