Antena 3 CNN Actualitate Un autocar plin cu deţinuţi s-a răsturnat la Constanţa. Trei persoane sunt rănite

Un autocar plin cu deţinuţi s-a răsturnat la Constanţa. Trei persoane sunt rănite

Un autocar plin cu deţinuţi s-a răsturnat la Constanţa. Trei persoane sunt rănite
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    13 Dec 2011   •   09:27

Un autocar în care se aflau 22 de deţinuţi de la Peniteniciarul Poarta Albă s-a răsturnat, marţi dimineaţă, în localitatea Mircea Vodă din judeţul Constanţa, trei persoane fiind rănite. Victimele au fost transportate la spital, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc pe DN22 C.

Deţinuţii erau duşi să muncească la transonul de autostradă Medgidia-Cernavodă.

Din cauza vizibilităţii reduse în condiţii de ceaţă, şoferul autobuzului nu a văzut la timp un autovehicul oprit în faţa sa, a frânat şi a tras de volan, dar a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a răsturnat în afara şoselei.

În urma accidentului, cei trei deţinuţi au fost răniţi uşor, doi dintre ei fiind trimişi cu ambulanţele la Spitalul Municipal Medgidia, iar al treilea, care acuza dureri în zona coloanei, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru a fi suspus unor investigaţii medicale amănunţite.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarul Poarta Albă, inspectorul Gabi Botezan, a declarat că celelalte 19 persoane lipsite de libertate, aflate în autobuz, au fost duse la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, pentru investigaţii medicale.

 

×
Subiecte în articol: autocar deținuti autostrada
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close