Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat care s-a urcat beat la volan a fost salvat de doi bărbaţi care l-au dus într-un BAR

Un bărbat care s-a urcat beat la volan a fost salvat de doi bărbaţi care l-au dus într-un BAR

Un bărbat care s-a urcat beat la volan a fost salvat de doi bărbaţi care l-au dus într-un BAR
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Ian 2014   •   11:30
Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna suceveană Cornu Luncii, a condus băut, sâmbătă seară, un autoturism pe DN 2E şi a intrat cu maşina în zăpada de pe marginea drumului, unde a rămas blocat, fiind salvat de doi bărbaţi care l-au dus într-un bar, conform Mediafax.
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, poliţiştii din Rădăşeni, au fost anunţaţi că doi cetăţeni au adus într-un bar un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, pe care l-au găsit într-un autovehicul ce ieşise de pe drum.
Poliţiştii au stabilit că bărbatul băut, în vârstă de 36 de ani, din comuna Cornu Luncii, a consumat, în după-amiaza zilei de sâmbătă, băuturi alcoolice, după care a condus autoturismul din comuna Cornu Luncii până în comuna Rădăşeni, pe DN 2E, a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe drum, rămânând blocat în zăpada de pe marginea drumului.
Ulterior, pe acelaşi drum a venit un alt autovehicul, care a oprit şi i-a acordat primul ajutor, bărbatul fiind dus la barul din comuna Rădăşeni.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 
Bărbatul nu a suferit leziuni care să necesite internarea în spital, precizează IPJ Suceava, care menţionează că acesta este cercetat penal.
 

×
Subiecte în articol: beat volan salvare barbati bar
Parteneri
Categoria de angajaţi români care vor putea primi 500 de lei
x close