Antena 3 CNN Actualitate Un bătrân a fost bătut în faţa catedralei din Mediaş

Un bătrân a fost bătut în faţa catedralei din Mediaş

Un bătrân a fost bătut în faţa catedralei din Mediaş
Sursa foto: Foto: Antena 1
23 Sep 2012   •   12:08

Poliţia municipiului Mediaş din judeţul Sibiu a început o anchetă după apariţia unui filmuleţ în care se vede cum un bărbat de circa 60 de ani este lovit, în faţa bisericii ortodoxe din oraş, de mai mulţi copii, fără ca trecătorii să intervină pentru a-l ajuta.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Balteş, Poliţia municipiului Mediaş s-a autosesizat după ce imaginile au fost făcute publice pe site-urile presei locale şi pe cele de socializare.
   
"La Poliţia municipiului Mediaş nu există nicio sesizare scrisă sau telefonică, prin serviciul unic 112, cu privire la acest incident. Poliţia municipiului Mediaş s-a autosesizat în acest caz pe baza imaginilor şi a fost demarată o anchetă pentru identificarea atât a minorilor agresori, cât şi a victimei", a declarat, duminică, pentru agenţia Mediafax, Luciana Balteş, purtărorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.


   
În imagini se vede cum un bărbat de aproximativ 60 de ani traversează strada pe trecerea de pietoni, în zona Bisericii Ortodoxe din Mediaş, moment în care mai mulţi copii care au în mâini tuburi de confetti fug după el, iar unul dintre ei îl loveşte în cap. Incidentul se repetă fără ca nimeni să intervină, dintre pietoni sau şoferii care circulau prin acea zonă centrală a oraşului.
   
Potrivit cameramanului amator, incidentul a avut loc sâmbătă seară, după ce la biserică a avut loc o nuntă, bărbatul fiind lovit cu tubul de la confetti-ul folosit la ieşirea din biserică de către nuntaşi.
   
"În timpul unei nunţi, nişte pui de (...), că oameni nu pot să-i numesc, au lovit în cap un bătrân cu partea metalică a tubului de la confetti-ul folosit la nuntă. Partea interesantă este ca nimeni din cei care asistau de pe margine nu a intervenit. Într-un final bătrânelul s-a ales cu capul spart în timp ce ?plozii? cereau mai departe bani naşului mare", a scris pe Facebook persoana care a filmat toată scena, citată de un ziar local.
   
Potrivit directorului Spitalului Municipal din Mediaş, în jurul orei 20.00, un bărbat de 60 de ani a venit la spital cu capul spart, însă nu poate şti dacă este vorba de aceeaşi persoană.
   
"A venit un bărbat, cronologic după acest incident, cam pe la ora 20.00, care avea un traumatism cranio-cerebral deschis şi o contuzie toracică. Ar putea fi persoana agresată, dar nu putem spune cu exactitate acest lucru, întrucât nu ştim cine este cel care pe imagini se vede că este agresat", a declarat dr. Bogdan Burghelea, directorul Spitalului Municipal Mediaş.
   
Potrivit sursei citate, bărbatului i s-au acordat primele îngrijiri, apoi a părăsit spitalul, neavând răni care să impună internarea.

×
Subiecte în articol: batran Medias catedrala bata violenta
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close