Antena 3 CNN Actualitate Un deţinut a fost prins postând poze din închisoare pe contul de Facebook. Riscă să i se mărească perioada de detenţie

Un deţinut a fost prins postând poze din închisoare pe contul de Facebook. Riscă să i se mărească perioada de detenţie

Un deţinut a fost prins postând poze din închisoare pe contul de Facebook. Riscă să i se mărească perioada de detenţie
de S.T.    |    06 Iun 2012   •   19:37

Un deţinut din penitenciarul Timişoara, condamnat la 3 ani de închisoare, îşi petrece toată ziua pe Facebook. Pasiunea sa l-ar putea face să stea şi mai mulţi ani la închisoare.

Deţinutul a ajuns în atenţia autorităţilor, când a ieşit la iveală ce activitate intensă derulează el pe reţeaua de socializare, deşi este în spatele gratiilor. Acesta posta pe Facebook poze cu colegii de celulă şi făcea glume pe seama gardienilor.

Bărbatul, deţinut la Penitenciarul Timişoara şi-a facut cont pe Facebook pe furiş, cu ajutorul unui telefon adus de rudele sale. Bărbatul posta zilnic mesaje pe pagina sa de socializare. Se plângea de mâncarea din închisoare şi râdea de gardieni.

Acum deţinutul riscă să fie mutat la alt penitenciar sau chiar să i se mărească perioada de detenţie.

Deţinutul a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a intrat cu maşina într-un sediu de Poliţie şi a folosit un pistol împotriva celor care au încercat să-l scoată din automobilul cuprins de flăcări.

De la începutul anului şi până acum, gardienii penitenciarului din Timişoara au găsit peste 50 de telefoane mobile în celulele condamnaţilor.

×
Subiecte în articol: detinut poze cont penitenciar
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close