Antena 3 CNN Actualitate Un fost candidat la Primăria Bârlad s-a împuşcat în gură

Un fost candidat la Primăria Bârlad s-a împuşcat în gură

Un fost candidat la Primăria Bârlad s-a împuşcat în gură
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    26 Iul 2012   •   20:59

Un fost candidat la primăria din Bârlad şi-a tras un glonţ în cap din greşeală. Asta le-a spus chiar el anchetatorilor, pe care a încercat să-i convingă că şi-a descărcat accidental pistolul cu bile de cauciuc în gură. Procurorii nu cred ce spune bărbatul şi cred că este vorba de o tentativă de sinucidere.

În urmă cu o lună şi jumătate, fostul candidat la funcţia de edil era un om fericit, cu afaceri de câteva milioane de euro în spate. Daniel Andrei lupta chiar şi pentru primăria Bârladului.

Miercuri, vecinii l-au văzut pe politician cum s-a întors acasă, cu mâna la gură. Imediat cum a intrat în conacul său, bărbatul s-a prăbuşit. Aşa l-a găsit menajera care a sunat la 112.

Paramedicii s-au speriat când l-au văzut. Avea o bilă de cauciuc înfiptă în cerul gurii. De la spitalul din Bârlad, bărbatul a cerut transferul la Iaşi, unde a fost operat. Prima explicaţie a omului de afaceri este incredibilă.

"Am discutat cu persoana în cauză şi a zis că îşi curăţa arma şi s-a descărcat din greşeala şi l-a lovit în dinte unul dintre proiectile", a declarat Alice Ruja, procuror criminalist.

Fostul candidat susţine că incidentul a avut loc în vilă. Însă a fost dat de gol chiar de propriile camere de supraveghere, dar şi de lipsa petelor de sânge.

Dacă varianta accidentului a căzut, cea a tentativei de sinucidere e din ce în ce mai puternică. Omul de afaceri învârte milioane de euro din comerţ, închirieri de spaţii comerciale şi restaurante. Dar provocarea vieţii lui pare să fi fost cursa pentru primăria Bârladului.

Bărbatul şi-a împroşcat cu noroi adversarii şi şi-a făcut duşmani cât pentru o viaţă, iar asta i-a făcut pe anchetatori să aibă în atenţie o a treia variantă şi un al doilea om implicat în accident - cel care ar fi apăsat pe trăgaci. Dar lipseşte cea mai importantă piesă a jocului de puzzle - arma, pe care poliţiştii n-au găsit-o nici până acum.




×
Subiecte în articol: tentativa de sinucidere
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close