Antena 3 CNN Actualitate Un jandarm a rămas fără salariul pe o lună, după ce s-a dus în vizită la prostituate. Alţi zeci de bărbaţi, jefuiţi de "vânzătoarele de plăceri"

Un jandarm a rămas fără salariul pe o lună, după ce s-a dus în vizită la prostituate. Alţi zeci de bărbaţi, jefuiţi de "vânzătoarele de plăceri"

Un jandarm a rămas fără salariul pe o lună, după ce s-a dus în vizită la prostituate. Alţi zeci de bărbaţi, jefuiţi de "vânzătoarele de plăceri"
de O.P.    |    27 Mar 2014   •   05:53

Mai mulţi bărbaţi din Piteşti au plătit cu vârf şi îndesat pasiunea lor pentru prostituate. După ce au plătit bani buni pentru a se bucura de "servicii", oamenii au mai fost şi jefuiţi de complicii vânzătoarelor de plăceri. Se pare că printre ei se numără şi un jandarm, care a rămas fără salariul pe o lună.

Proxeneţii acţionat după un plan bine pus la punct. Îi jefuiau şi pe clienţii fetelor care se prostituau şi pe proprietarii caselor închiriate.

Bărbaţii care cumpărau plăceri rămâneau fără bani sau bunuri de valoare chiar în timp ce făceau sex. Printre ei s-ar număra şi un jandarm, spun poliţiştii.

Nu se mulţumeau cu atât. După ce închiriau apartamentele în care se practica prostituţia, începeau să le golească de toate bunurile de valoare.  

Poliţiştii spun că proxeneţii ar fi câştigat peste 50.000 de euro.

×
Subiecte în articol: proxeneti proxenetism jafuri prostitutie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Declarația finală de pace pentru Ucraina a fost votată de 80 de state
x close