Antena 3 CNN Actualitate Un oraş din România este privit în aceste momente de întreaga lume. "Va aduce un mare beneficiu oraşului nostru"

Un oraş din România este privit în aceste momente de întreaga lume. "Va aduce un mare beneficiu oraşului nostru"

Un oraş din România este privit în aceste momente de întreaga lume. "Va aduce un mare beneficiu oraşului nostru"
de O.P.    |    14 Sep 2012   •   06:07

Comitetul Militar al NATO îşi va începe lucrările azi la Sibiu. Timp de două zile, 28 de şefi ai apărării din ţări membre vor discuta despre operaţiile Alianţei aflate în desfăşurare, precum şi aspecte-cheie de pe agenda Organizaţiei.

În total, peste trei sute de oficiali ai NATO vor fi prezenţi în România, Sibiul fiind acum cel mai bine păzit oraş din Europa.

Şefii delegaţiilor NATO au sosit deja la Sibiu. În Piaţa Mare a avut deja loc ceremonia millitară de întâmpinare a participanţilor la Comitetul NATO.

O parte dintre sibieni nu stiu prea multe despre sosirea delegaţilor NATO. Alţii, însă, spun că vor merge în Piaţa Mare la ceremonia militară şi cred că este foarte important pentru oraş că a fost ales pentru o asemenea întâlnire. 

Măsurile de securitate vor fi unele excepţionale, aşă că în acest weekend Sibiul va fi cel mai bine păzit oraş din România. Este prima reuniune a şefilor apărării în acest format, după summit-ul NATO de la Chicago, şi prima care se desfăşoară în România. Conferinţa de la Sibiu va fi condusă de preşedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Knud Bartels.




×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close