Antena 3 CNN Actualitate Un recidivist din Bacău şi-a bătut sora cu bestialitate, după care a înjunghiat-o în spate

Un recidivist din Bacău şi-a bătut sora cu bestialitate, după care a înjunghiat-o în spate

Un recidivist din Bacău şi-a bătut sora cu bestialitate, după care a înjunghiat-o în spate
Sursa foto: Foto: nationalgeographic.com
06 Noi 2011   •   10:54
Un recidivist din Bacău şi-a stâlcit sora în bătaie aseară şi apoi a înjunghiat-o în spate. Asta pentru că femeia a îndrăznit să o jignească pe concubina sa. Din fericire lovitura de cuţit nu a fost fatală.

După ce a atacat-o pe sora sa, bărbatul a vrut să-i măcelărească pe tatăl şi pe cumnatul său. Cei doi au reuşit să fugă din calea lui. Agresorul a ajuns la poliţie după câteva ore.

După câteva pahare cu alcool sora bărbatului şi iubita acestuia au început să se certe.Vorbele grele pe care le-a aruncat sora sa l-au scos din minţi pe agresor. Orbit de furie acesta s-a năpustit asupra femeii.

După ce a înjunghiat-o pe femeie s-a întors către soţul şi tatăl acesteia. Încuiat în cameră, tatăl agresorului a reuşit să sune la 112. Iar fiica bătrânului a ajuns la spital.

Femeia i-a lăsat pe medici să-i cureţe rana, dar a refuzat să rămână în spital. După ce a fost externată, poliţiştii au condus-o la secţie ca să afle ce s-a întâmplat.

La scurt timp au ajuns la secţie şi agresorul împreună cu iubita sa. Poliţiştii i-au găsit la marginea oraşului. Poliţiştii îl vor acuza pe bărbat, după ce vor afla concluziile medicilor.



×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
NATO scoate armele nucleare din depozite și le pune în stare de prealertă
x close