Antena 3 CNN Actualitate Un "Romeo" beat criţă voia să o vadă pe iubita lui, dar a terminat printr-o vizită la secţie. Acum are dosar penal pentru mai multe infracţiuni

Un "Romeo" beat criţă voia să o vadă pe iubita lui, dar a terminat printr-o vizită la secţie. Acum are dosar penal pentru mai multe infracţiuni

Un "Romeo" beat criţă voia să o vadă pe iubita lui, dar a terminat printr-o vizită la secţie. Acum are dosar penal pentru mai multe infracţiuni
de O.P.    |    29 Ian 2015   •   05:48

Alcoolul consumat fără măsură l-a făcut pe un tânăr din Timişoara să genereze un scandal monstru. Bărbatul dorea să vorbească cu iubita lui, dar aceasta nu l-a primit în casă. Supărat, omul a spart un geam de la scara blocului şi a început să ţipe. 

Nu este însă tot. Aventura tânărului începuse cu ore bune înainte când după ce a băut bine, a furat o maşină din curtea unor rude şi a provocat şi mai multe accidente pe drum.

Până la urmă, bărbatul nu a mai discutat cu iubita ci cu agenţii de la secţia de poliţie.

După ce a băut bine, tânărul a comis un lung şir de infracţiuni. A furat o maşină din curtea unor rude, s-a urcat la volan şi a condus băut 15 kilometri până în Timişoara, unde locuia iubita lui. Pe drum a mai comis şi mai multe accidente.

Odată ajuns la blocul iubitei, bărbatul s-a înfuriat că aceasta nu vrea să-l lase să intre la ea şi a început scandalul.

Vecinii, îngroziţi de spectacolul bărbatului agresiv, au sunat la 112.

Poliţiştii au deschis pe numele tânărului un dosar penal pentru mai multe infracţiuni.

După ce se va trezi din beţie, bărbatul va da explicaţii în faţa anchetatorilor şi va trebui să plătească şi daunele provocate.


×
Subiecte în articol: scandaluri alcool bauturi alcoolice
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close