Antena 3 CNN Actualitate Un taximetrist din Iaşi, înjunghiat în gât de o tânără care a fugit apoi cu maşina acestuia

Un taximetrist din Iaşi, înjunghiat în gât de o tânără care a fugit apoi cu maşina acestuia

Un taximetrist din Iaşi, înjunghiat în gât de o tânără care a fugit apoi cu maşina acestuia
Sursa foto: Foto: nationalgeographic.com
de S.T.    |    08 Mar 2012   •   10:41
UPDATE 15.00: Bărbatul, înjunghiat în gât de către o tânără pe care o transportase cu maşina din zona centrală a oraşului în cartierul Păcurari, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi. Pacientul este în stare gravă şi respiră cu ajutorul aparatelor.

Un taximetrist din Iaşi, în vârstă de 53 de ani, a fost înjunghiat în gât de o tânără care a fugit apoi cu maşina acestuia, în urma incidentului bărbatul ajungând la spital. Incidentul s-a petrecut joi dimineaţă în zona Păcurari din municipiul Iaşi.

Tânăra a luat un taximetru din zona centrală a oraşului, iar la un moment dat, în zona Păcurari, l-a înjunghiat de şofer, se pare cu un cuţit. Bărbatul a coborât din autoturism, iar tânăra a urcat la volan şi a plecat cu maşina. Autoturismul a fost găsit ulterior abandonat în zona centrală a Iaşiului.

Taximetristul a fost transportat la secţia Copou a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi, fiind în afara oricărui pericol. El le-a declarat medicilor că tânăra care l-a atacat avea accent moldovenesc.

Poliţiştii ieşeni au început o anchetă pentru identificarea şi prinderea tinerei.



×
Subiecte în articol: taximetrist Iași spital
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close