Antena 3 CNN Actualitate Un urmărit general, care are legături cu Cămătarii, s-a predat în direct la Antena 3

Un urmărit general, care are legături cu Cămătarii, s-a predat în direct la Antena 3

Un urmărit general, care are legături cu Cămătarii, s-a predat în direct la Antena 3
de M.Z.    |    06 Mar 2013   •   16:14

Un urmărit general pentru furt din buzunare, care are legătură cu dosarul Cămătarilor, s-a predat miercuri la poliţie. Anunţul a fost făcut în direct, la Antena 3.

Mihai Duţă Keppler, urmărit general, a venit miercuri după-amiază la sediul Antenei 3, spunând că vrea să se predea oamenilor legii. Bărbatul a fost însoţit până la sediul poliţiei de o echipă a postului nostru de televiziune.
Mihai Kepler a devenit cunoscut după ce a fost acuzat de trafic de influenţă. Denunţătorul a fost chiar Nuţu Cămătaru, care îl acuză pe bărbat ca l-ar fi înşelat cu 55.000 de dolari, bani pe care interlopul i-ar fi dat pentru a amâna executarea unui mandat de arestare pe numele fratelui său, Sile Cămătaru.

Bărbatul, cunoscut în lumea interlopă sub numele de "Ciocolată", a mai făcut obiectul unui mandat de urmărire internaţională, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare de către instanţa supremă, fiind acuzat de înşelăciune de către Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru.

Mihai Kepler reclamă abuzuri în justiţie şi susţine că are documente care atestă că este nevinovat.



"Azi sunt hotărât să mă predau poliţiei pentru mandatul rămas definitiv fără niciun fel de probe", a spus Keppler.

Mihai Duţă Keppler susţine că în 1998, a lucrat ca aprod în Tribunalul Bucureşti, iar ulterior a fost acuzat de complicitate la trafic de influenţă.

"Numitul Udilă Dănuţ a venit la mine personal, m-a rugat să-i angajez un avocat pentru fratele său, Balint Vasile (Sile Cămătaru). Am angajat avocat, acesta a depus o cerere de amânare a executării pedepsei", povesteşte următirul general.



Potrivit lui Keppler, la plângerea lui Balint în acest caz, s-a spus că acesta este un fals. Apoi, "instanţa m-a condamnat la o pedeapsă de cinci ani cu executare. După ce m-a condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, am plecat. M-am dus în Germania, Italia, Elveţia, a refuzat să mă extrădeze şi mi s-a emis un mandat de furt din buzunare, iar eu în viaţa mea nu am furat din buzunare", susţine urmăritul general.

Totuşi, el a fost judecat în lipsă şi condamnat la trei ani de închisoare. Bărbatul a venit în ţară şi spune că a fost pus să execute şi mandatul celălalt de cini ani.

"Am atacat ambele sentinţe definitive, am câştigat. La cel cu trafic de influenţă, s-a clasat sentinţa cu trimitere spre rejudecare la 8 martie 2013.

Azi sunt hotărât să mă predau Poliţiei pentru mandatul rămas definitiv fără niciun fel de probe", a spus următirul general Mihai Duţă Keppler.







 









×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close