Antena 3 CNN Actualitate Valerian Vreme, audiat în dosarul "Poşta". Ce a declarat fostul ministru la ieşirea din DNA

Valerian Vreme, audiat în dosarul "Poşta". Ce a declarat fostul ministru la ieşirea din DNA

Valerian Vreme, audiat în dosarul "Poşta". Ce a declarat fostul ministru la ieşirea din DNA
09 Iun 2015   •   11:03
UPDATE Valerian Vreme a declarat, marţi, după ce a fost audiat la DNA în calitate de martor, că el crede că i-a convins pe anchetatori că nu are nicio implicare în dosarul în care există indicii că a distribuit felicitări electorale prin Poşta Română, în mod ilegal.

"S-au lămurit, cred, lucrurile în privinţa neimplicării mele. Sunt şi dovezi că (felicitările - n.red.) au fost plătite. Au fost făcute de fabrica de timbre de la Poşta Română şi au fost plătite. Eu, personal, le-am plătit. Sunt chitanţele toate, deci aceste aspecte le-am lămurit'', a declarat Vreme.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fostul ministru al Comunicaţiilor Valerian Vreme este citat la DNA, pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care fostul secretar de stat Constantin Fecioru a fost arestat la domiciliu pentru că a participat la distribuirea corespondenţei Poştei Române, fără încasarea preţului serviciului.

Valerian Vreme a fost citat de procurorii anticorupţie să se prezinte marţi, la ora 10.00. Fostul ministru va da explicaţii după ce numele său a apărut în materialele procurorilor.

Potrivit anchetatorilor, 14.280 de felicitări de Crăciun, destinate electorilor lui Valerian Vreme din judeţul Bacău, au fost distribuite de Poşta Română.

×
Subiecte în articol: Valerian Vreme
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close