Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Un tânăr de 26 a fost arestat după ce a violat un bărbat de 40 de ani

Vaslui. Un tânăr de 26 a fost arestat după ce a violat un bărbat de 40 de ani

Vaslui. Un tânăr de 26 a fost arestat după ce a violat un bărbat de 40 de ani
Sursa foto: Foto: ghimpele.ro
06 Mai 2012   •   14:52

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din oraşul vasluian Negreşti, a fost arestat, duminică, de Judecătoria Vaslui, după ce a violat un bărbat de 40 de ani, care îl invitase să bea împreună, conform Mediafax.
   
Potrivit cercetărilor făcute de poliţişti, tânărul a abuzat sexual de bărbatul de 40 de ani chiar în locuinţa acestuia, unde fusese invitat pentru a bea împreună un pahar de vin. De fapt, autorul a profitat, potrivit anchetatorilor, de faptul că victima a adormit pe un pat în camera unde cei doi consumaseră mai multe sticle cu vin.
   
"Tânărul de 26 de ani s-a aşezat pe pat lângă victimă şi, prin folosirea violenţei, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. În tot acest timp, bărbatul de 40 de ani a încercat să opună rezistenţă, strigând şi după ajutorul tatălui său, aflat într-o cameră alăturată şi care consumase şi el băuturi alcoolice împreună cu cei doi. Speriat de strigătele fiului său, tatăl victimei a venit să vadă ce se întâmplă, numai că autorul a reuşit să fugă, abandonându-şi încălţămintea şi tricoul cu care era îmbrăcat. Tânărul a fost prins a două zi de poliţişti, în urma reclamaţiei depusă de victimă", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela ªtraub.
   
Reţinut iniţial pentru 24 de ore, tânărul a fost prezentat de procurorul de caz magistraţilor Judecătoriei Vaslui, pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de viol.

×
Subiecte în articol: tanar barbat viol arest magistrati ancheta
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close