Antena 3 CNN Actualitate Viaţa s-a terminat brusc, la 20 de ani, pentru un tânăr motociclist. A fost ucis de un şofer de taxi care nu a acordat prioritate

Viaţa s-a terminat brusc, la 20 de ani, pentru un tânăr motociclist. A fost ucis de un şofer de taxi care nu a acordat prioritate

Viaţa s-a terminat brusc, la 20 de ani, pentru un tânăr motociclist. A fost ucis de un şofer de taxi care nu a acordat prioritate
de O.P.    |    05 Iun 2012   •   05:24

Un motociclist de numai 20 de ani a căzut victimă neatenţiei unui şofer de taxi în această noapte, pe bulevardul Aviatorilor, în Bucureşti. Tânărul circula regulamentar când a fost izbit în plin de o maşină a cărui şofer nu i-a acordat prioritate.

Impactul a fost atât de puternic încât motociclistul a murit pe loc. Şi pasagerul din taxi a fost rănit însă viaţa lui nu a fost pusă în pericol.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Aviatorilor din Capitală. Martorii spun că un taximetrist nu a oprit la un semafor şi a intrat in coliziune cu un motociclist care circula regulamentar.

Motocicleta a luat foc în urma ciocnirii.  Medicii SMURD au încercat să-l resusciteze pe motociclist mai bine de jumătate de oră, dar nu i-au mai putut salva viaţa.

Şi pasagerul din taxiul implicat în accident a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţia cercetează cazul şi va stabili din vina cui s-a produs accidentul.






×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close