Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Dacă cei de la Dacia o mai ţin în mitinguri o să se mute producţia în Maroc

Victor Ponta: Dacă cei de la Dacia o mai ţin în mitinguri o să se mute producţia în Maroc

Victor Ponta: Dacă cei de la Dacia o mai ţin în mitinguri o să se mute producţia în Maroc
16 Apr 2015   •   16:38

Premierul Victor Ponta reacţionează după ce mai mulţi oameni au protestat împotriva acţiunilor Guvernului la Mioveni. Acesta spune că dacă angajaţii Dacia "o mai ţin în mitinguri, o să se mute producţia în Maroc". Totodată a făcut un apel către liderii de sindicat să fie rezonabili.

Întrebat în legătură cu protestele de la Mioveni, Victor Ponta a declarat: "Eu mai ştiu că, dacă o mai ţin în mitinguri, o să se mute producţia în Maroc. Deci, fac un apel la liderii de sindicat, eu ştiu foarte bine care este nivelul de salarizare la Dacia, ştiu foarte bine câte proiecte am sprijinit cu ajutor de stat, ştiu foarte bine că Dacia este importantă pentru noi şi pentru România şi fac un apel la raţiune din partea lor, pentru că la un moment dat au fost foarte aproape, în decembrie dacă nu mă înşel, de o criză mare cu patronatul, nu cu noi. Întotdeauna să fie rezonabili pentru că altfel, nu uitaţi, Dacia are o variantă şi eu nu vreau să-i văd, din cauza grevelor şi a sindicatelor, că se mută în altă parte".

Aproape 7000 de oameni prostestează în centrul oraşului Mioveni. Unii dintre ei sunt membri ai Sindicatului Autoturisme Dacia, altţii sunt rude ale acestora. Ei cer Guvernului începerea lucrărilor la autostrada Piteşti-Sibiu, modificarea Codului Muncii şi îşi exprimă dezacordul faţă de proiectul de regionalizare. Aceştia au scandat "Jos Guvernul", "Jos, jos Guvern mincinos" şi "Toţi pentru unul, unul pentru toţi".

×
Subiecte în articol: Dacia maroc
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close