Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: De când sunt premier, nu am lipsit nici o zi de la serviciu, s-au strâns oboseala şi stresul

Victor Ponta: De când sunt premier, nu am lipsit nici o zi de la serviciu, s-au strâns oboseala şi stresul

Victor Ponta: De când sunt premier, nu am lipsit nici o zi de la serviciu, s-au strâns oboseala şi stresul
21 Iun 2015   •   23:25

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Antena 3, că de peste trei ani, de când este premier, nu a lipsit nicio zi de la serviciu, nu a avut "nici măcar o răceală" şi că a fost tot timpul în activitate.
   
"Am trei ani şi mai bine de când sunt premier şi nu am petrecut nici măcar o singură zi în care să lipsesc de la serviciu sau să stau în pat, nu am avut o răceală. Tot timpul am fost în activitate, cred că s-au strâns lucrurile astea, şi oboseală şi stres", a afirmat Ponta.

Primul ministru a mai spus că a mers în Turcia să se opereze având grijă să treacă lucurile importante, precum moţiunea de cenzură.

"Am avut grijă să trec de lucrurile care erau importante, de moţiunea de cenzură", a mai spus Ponta, apreciind că Gabriel Oprea "a mai condus Guvernul şi îl poate conduce foarte bine".

"Domnul Oprea a mai condus Guvernul şi îl poate conduce foarte bine atâtea zile câte îmi vor fi necesare să fiu aici (...) Nu se blochează nimic. Gabi Oprea are experienţa necesară, lucrurile de zi cu zi sunt gestionate foarte bine în formula actuală", a adăugat Victor Ponta.

Citiţi şi:

Premierul Victor Ponta, primul interviu după operaţie: Nu sunt autosuspendat

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Sinteza Zilei
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close