Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă cât de curând posibil

Victor Ponta: Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă cât de curând posibil

Victor Ponta: Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă cât de curând posibil
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Iun 2015   •   14:34

Premierul Victor Ponta a declarat că Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă cât de curând posibil. Ponta a mai spus că acest lucru nu s-a întâmplat până acum pentru că dosarul a fost amânat în instanţă.

"Dacă instanţa unde ne judecăm cu băieţii deştepţi dă termen o dată pe lună, în loc să dea o dată pe zi, e normal să n-o scoatem din insolvenţă prea repede, deşi este evident că Hdiroelectrica nu mai este demult o companie care trebuie să stea în insolvenţă. Dar dacă dăm termen o dată pe lună şi după aceea ne odihnim în iulie, august, când e vacanţă judecătorească, şi o ţinem tot aşa, să dea Dumnezeu să o scoatem din insolvenţă în 2016, să putem să o listăm", a afirmat Ponta.

Listarea companiei la bursă va fi un mare succes, a mai declarat premierul.

Compania a intrat pentru a doua oară în insolvenţă la începutul anului 2014 şi este condusă de un administrator numit de justiţie.
   
Hidroelectrica a fost nevoită să se declare prima oară în insolvenţă în 2012, din cauza secetei severe şi a unor contracte prin care a vândut electricitate sub preţurile din piaţă, înregistrând pierderi de 1,4 miliarde de dolari pe parcursul a şase ani.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close