Antena 3 CNN Show Showbiz Este una dintre cele mai frumoase românce, dar de cine se teme Mădălina Ghenea. ”Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei...”

Este una dintre cele mai frumoase românce, dar de cine se teme Mădălina Ghenea. ”Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei...”

Este una dintre cele mai frumoase românce, dar de cine se teme Mădălina Ghenea. ”Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei...”
Sursa foto: Foto: captura video Instagram
de M.Z.    |    24 Ian 2018   •   09:50

Nori negri se adună în cuplul Mădălina Ghenea-Matei Stratan, după o perioadă roz, în care cei doi stăteau lipiţi unul de celălalt ca timbrul de scrisoare. 

Printre multele reproşuri din ultima vreme, actriţa l-a lansat, deunăzi, pe cel mai grav. “Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei”, a scris Mădălina, pe Instagram, exemplificând şi cu poza “rivalei”. Este vorba despre superba Lola Astanova, considerată cea mai sexy pianistă din lume, potrivit click.ro.

Mădălina Ghenea (29 de ani) şi-a făcut un obicei din a-şi deschide sufletul în faţa prietenilor virtuali de pe reţelele sociale. Şi nu povesteşte doar despre modă, filme, acte caritabile sau vacanţe, ci şi despre problemele de familie, pe care le împachetează însă sub forma unor mesaje cu tâlc. 
 

×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close