Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Finala Campionatului Mondial de Fotbal, văzută de la terasele şi barurile bucureştene

Finala Campionatului Mondial de Fotbal, văzută de la terasele şi barurile bucureştene

Finala Campionatului Mondial de Fotbal, văzută de la terasele şi barurile bucureştene
Sursa foto: Foto captura Antena 3
14 Iul 2014   •   08:50

Germania este noua campioană mondială după 24 de ani. Nemţii au câştigat cel mai important trofeu din fotbal, după ce au învins Argentina în finala de pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro. Golul victoriei a fost înscris in minutul 113, in cea de-a doua repriză de prelungiri.

Românii au trăit marea finală alături de suporterii echipelor finaliste în barurile şi terasele din Capitală. Îmbrăcaţi în culorile celor două mari echipe, microbiştii au împărţit mesele cu nemţii şi argentinienii din România.

"Nu joacă România şi trebuia să îmi aleg o echipă. Germania este cea de a doua ţară pe care mi-am ales-o", a declarat un suporter.

"Nesperat! Mă aşteptam să câştige Germania cu mult mai mult şi mult mai repede", a afirmat un alt suporter.

Suporterii germani au stat cu sufletul la gură pe tot parcursul meciului. momentul de glorie a fost după golul care a adus titlul de campioană la Berlin.

Pentru nemţi, acesta este al 4-lea titlu mondial, dar primul câştigat după o pauză de 24 de ani. Germanii mai au nevoie de o singură finală de Cupa Mondială câştigată pentru a egala Brazilia la numărul de trofee mondiale.

×
Subiecte în articol: Cupa Mondiala 2014
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close