Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo a ajuns la 400 de goluri în carieră. Portughezul i-a dedicat dubla cu Celta lui Eusebio

Cristiano Ronaldo a ajuns la 400 de goluri în carieră. Portughezul i-a dedicat dubla cu Celta lui Eusebio

Cristiano Ronaldo a ajuns la 400 de goluri în carieră. Portughezul i-a dedicat dubla cu Celta lui Eusebio
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    07 Ian 2014   •   09:27

Cristiano Ronaldo a ajuns la 400 de goluri marcate în carieră, după ce a reuşit o dublă în victoria cu 3-0 pe care Real madrid a obţinut-o în faţa celor de la Celta Vigo.

Jucătorul de 28 de ani i-a dedicat cele două goluri înscrise în partida de luni lui Eusebio, legenda fotbalului portughez care a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani.

„Îţi dedic aceste două goluri ţie, Eusebio, dar de fapt tu ai fost cel care le-a marcat. Vei fi mereu în inima mea”, a scris Ronaldo pe contul său de Twitter.

Portughezul a marcat cele 400 de goluri în 653 de meciuri în toate competiţiile, atât la nivel de club, cât şi la nivel de naţională.

Ronaldo a punctat împotriva a 109 echipe diferite şi pe 87 de stadioane.

Cele mai multe goluri au fost reuşite în tricoul celor de la Real Madrid (230), în timp ce pentru Manchester United lusitanul a înscris de 118 ori.

Ronaldo are, de asemenea, 47 de goluri în tricoul naţionalei Portugaliei şi 5 marcate în perioada în care a evoluat pentru Sporting Lisabona.

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Real Madrid La Liga
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close