Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Playoff Liga Campionilor. Bayer Leverkusen, singura victorie în deplasare

Playoff Liga Campionilor. Bayer Leverkusen, singura victorie în deplasare

Playoff Liga Campionilor. Bayer Leverkusen, singura victorie în deplasare
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    20 Aug 2014   •   09:33

Bayer Leverkusen este singura echipă care a reuşit să câştige în deplasare, în meciurile disputate marţi, în prima manşă din playoff-ul Ligii Campionilor.

Formaţia germană s-a impus cu 3-2 în Danemarca, în faţa celor de la FC Copenhaga, şi are prima şansă la calificarea în faza grupelor.

Leverkusen a deschis scorul rapid, după doar cinci minute, prin Kiessling, însă danezii au reuşit să întoarcă rezultatul la fel de repede, până în minutul 13, graţie golurilor marcate de Jorgensen şi Amartey.

A fost rândul germanilor să revină, iar reuşitele lui Bellarabi (31) şi Son Heung-Min (42) le-a adus "aspirinelor" un succes vital pentru prezenţa în grupele Ligii.

Cel mai aşteptat duel al serii a avut loc în Italia, acolo unde Napoli a întâlnit pe Athletic Bilbao. Bascii au obţinut o remiză, scor 1-1, şi devin astfel favoriţi la calificare. Munian a marcat pentru oaspeţi în finalul primei reprize, pentru ca Higuain să stabilească rezultatul final, la mijlocul părţii a doua.

Tot un egal, scor 0-0, a obţinut şi Arsenal, în deplasarea din Turcia, unde a întâlnit pe Besiktas. Ambele echipe au avut câte o bară, iar londonezii au încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Ramsey a fost eliminat în minutul 80.

Într-o altă partidă desfăşurată marţi, FC Salzburg a învins cu 2-1 pe teren propriu pe Malmo.

Rezultate playoff Liga Campionilor, Meciuri tur

Salzburg (Austria) - Malmo (Suedia) 2-1
Steaua (România) - Ludogorets (Bulgaria) 1-0
Besiktas (Turcia) - Arsenal (Anglia) 0-0
FC Copenhaga (Danemarca) - Leverkusen (Germania) 2-3
Napoli (Italia) - Athletic Bilbao (Spania) 1-1

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close