Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sărbătoare la Manchester. United a câştigat titlul pentru a 19-a oară, City a luat Cupa Angliei

Sărbătoare la Manchester. United a câştigat titlul pentru a 19-a oară, City a luat Cupa Angliei

Sărbătoare la Manchester. United a câştigat titlul pentru a 19-a oară, City a luat Cupa Angliei
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
15 Mai 2011   •   16:24

Manchester United a stabilit un nou record în Premier League, cucerind pentru a 19-a oară titlul în Premier League, după ce penalty-ul executat de Wayne Rooney i-a adus egalul, scor 1-1, cu Blackburn Rovers.

Rooney a marcat în minutul 73, după ce Paul Robinson l-a faultat în careu pe Javier Hernandez. Brett Emerton deschisese scorul pentru gazde în minutul 20.

United a devenit astfel cel mai de succes club din istoria Angliei, în timp ce Sir Alex Ferguson şi Ryan Giggs şi-au trecut în palmares cel de-al 12-lea titlu. Meciul final din weekendul viitor îi oferă astfel lui Ferguson şansa să îşi odihnească  o parte dintre elevi pentru meciul cu FC Barcelona din finala Ligii Campionilor.

Manchester City a câştigat Cupa Angliei
Succesul lui United a umbrit totodată şi performanţa concitadinei Manchester City care a câştigat Cupa Angliei pentru prima oară în ultimii 35 de ani, după 1-0 cu Stoke City. Yaya Toure a marcat singurul gol al partide în minutul 74 al partidei.
 

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close