Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Prima înfrângere în campionat pentru Steaua: FC Vaslui a câştigat cu 3-1 în faţa roş-albaştrilor

Prima înfrângere în campionat pentru Steaua: FC Vaslui a câştigat cu 3-1 în faţa roş-albaştrilor

Prima înfrângere în campionat pentru Steaua: FC Vaslui a câştigat cu 3-1 în faţa roş-albaştrilor
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    28 Aug 2012   •   11:16

FC Vaslui a pus capăt invincibilităţii Stelei în actuala ediţie de campionat, echipa antrenată de Marius Şumudică impunându-se pe teren propriu cu 3-1, în ultimul meci al etapei a 6-a din Liga I.

În urma acestui rezultat, Pandurii Tg. Jiu rămâne lider în clasament, cu 16 puncte, formaţia pregătită de Petre Grigoraş fiind, alături de Dinamo, neînvinsă în campionat.

Steaua a fost echipa care a deschis scorul la Vaslui, în minutul 51, prin Chipciu, fostul jucător de la FC Braşov învingându-l pe Coman cu un şut din interiorul careului, după o pasă primită de la Tănase.

Avanatajul roş-albaştrilor a durat doar opt minute, pentru că Stanca a ieşit eronat la o centrare din corner, iar Celeban a profitat şi a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap.

Ultimele zece minute au fost de coşmar pentru bucureşteni, care au primit alte două goluri, de la Sânmărtean, după o nouă gafă a lui Stanca, şi de la Marius Niculae, care a înscris cu un şut în diagonală de la marginea careului.

Ultimele 30 de minute au fost negre pentru Steaua. Până atunci, am reuşit să facem un joc bun. Am avut două două situaţii în care trebuia să marcăm, să facem 2-0, 3-0, dar dintr-un corner - nu ştiu dacă cineva a atins mingea la şutul lui N'Doye - am primit un gol. Ce a urmat nu are rost să mai discutăm, pentru că a fost o greşeală foarte mare a lui Răzvan, care ne-a costat foarte mult. Sunt supărat că am pierdut. Trebuie să vedem unde am greşit”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, antrenorul roş-albaştrilor, la finalul întâlnirii.

De cealaltă parte, starea de spirit a lui Marius Şumudică, tehnicianul învingătorilor, era, evident, mult mai bună: „Victoria înseamnă descătuşare. Prima repriză am început mai greu, dar a doua parte a fost foarte bună, am revenit şi am câştigat. La Vaslui e mereu presiune, ca la toate echipele mari. Am preluat o echipă cu doar doi titulari de anul trecut, Sânmărtean şi Milanov, şi cu toate acestea Vasluiul joacă fotbal. A doua parte a fost cea mai bună repriză de când sunt aici. Am fost inspirat cu cele două schimbări de la pauză. Terenul era foarte greu, am eliminat construcţia şi am încercat să ducem cât mai repede mingea în careul lor. Sânmărtean este un jucător excepţional, dar astăzi grupul a câştigat meciul. Acest meci a fost puntea şi vă garantez că Vasluiul se va bate la titlu”.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close