Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Răsturnare de situaţie în procesul asasinării lui Marian Cozma. Unul din martori şi-a schimbat mărturia

Răsturnare de situaţie în procesul asasinării lui Marian Cozma. Unul din martori şi-a schimbat mărturia

Răsturnare de situaţie în procesul asasinării lui Marian Cozma. Unul din martori şi-a schimbat mărturia
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Dec 2010   •   20:06

Schimbare şoc în procesul asasinării handbalistului român Marian Cozma. Unul dintre martorii cheie în proces şi-a schimbat mărturia şi asta pune sub semnul întrebării condamnarea ucigaşilor. Judecătorii de la Vesprem i-au audiat pe şapte dintre cei care au văzut cum a fost omorât sportivul de 26 de ani.

Început abia în această toamnă, procesul celor acuzaţi că l-au ucis pe Marian Cozma a debutat cu audierea zecilor de clienţi ai barului în care a fost asasinat handbalistul romîn. Mulţi dintre martori au cerut să le fie protejată identitatea ei fiind prezentaţi sub nume de cod.

Cele mai multe detalii au fost date chiar de foştii colegi ai handbalistului. Toţi au spus că cel care i-a infipt cuţitul în inimă lui Marian Cozma a fost Raffael Şandor, principalul acuzat.

"Am încercat să îl ajut şi am luat scaunul din mâna unuia dintre agresori care se pregătea să lovească cu obiectul. Pe stradă, Marian Cozma m-a ocolit, a trecut pe lângă mine şi s-a ciocnit cu «bărbatul cu tricoul cu stele» (nr. Raffael Şandor, principalul acuzat), iar în zonă au apărut alţi doi-trei musculoşi care au început să-l lovească pe Cozma. A căzut ca o cârpă şi nu se mai mişca" a spus în faţa judecătorilor internaţionalul sârb Uros Vilovski.

Sunt însă şi martori care la tribunal au schimbat declaraţiile date poliţiştilor. După ce în urmă cu un an îi arăta cu degetul pe cei trei suspecţi, martorul le-a spus ieri judecătorilor "De ăsta nu îmi mai aduc aminte astăzi".

Potrivit experţilor şi martorilor audiaţi, Şandor l-ar fi înjunghiat pe Cozma în inimă, dar înainte i-a mai aplicat o lovitură de cuţit şi în rinichi.

Răsturnare de situaţie în procesul ucigaşilor lui Marian Cozma

×
Subiecte în articol: asasinare martori
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close