Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal România a ratat calificarea în semifinalele Cupei Mondiale de handbal feminin, după 29-31 cu Germania

România a ratat calificarea în semifinalele Cupei Mondiale de handbal feminin, după 29-31 cu Germania

România a ratat calificarea în semifinalele Cupei Mondiale de handbal feminin, după 29-31 cu Germania
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    21 Sep 2011   •   18:28

Naţionala de handbal feminin a României a ratat calificarea în semifinalele Cupei Mondiale care se desfăşoară la Aarhus, în Danemarca, după ce a fost miercuri de Germania, scor 29-31.

 
la fel ca şi în meciul de marţi cu Franţa, elevele lui Radu Voina au început mai bine, conducând până la mijlocul primei reprize, după care jucătoarele germane au preluat iniţiativa şi au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, 14-12. Jocul tricolorelor nu s-a îmbunătăţit nici în partea a doua, Germania menţinând constant o diferenţă de 2-3 goluri.
 
Cea mai bună marcatoare din echipa României a fost Chirilă, cu 8 goluri, în timp ce Ardean-Elisei a înscris de şase ori. Pentru Germania, Steinbach şi Wohlbold au marcat câte 6 goluri fiecare.
 
Ultima oară când echipa lui Radu Voina a ratat calificarea în semifinalele Cupei Mondiale a fost în 2008, la precedentele două ediţii, România cucerind de fiecare dată medaliile de aur.
 
Următorul meci al României va avea loc joi, de la ora 19, împotriva Norvegiei.

 

×
Subiecte în articol: România Germania Danemarca
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close