Antena 3 CNN Sport Off Sport 110 partide din fotbalul european sunt considerate BLAT. Meciurile din România nu au ridicat semne de întrebare

110 partide din fotbalul european sunt considerate BLAT. Meciurile din România nu au ridicat semne de întrebare

110 partide din fotbalul european sunt considerate BLAT. Meciurile din România nu au ridicat semne de întrebare
03 Iun 2014   •   16:40

Asociaţia europeană de monitorizare a pariurilor sportive, Federbet, susţine într-un raport prezentat, marţi, Parlamentului European, că 10 meciuri, în care au fost implicate echipe de fotbal din Italia, sunt suspectate că ar fi fost aranjate în sezonul competiţional recent încheiat.

Potrivit analizei, cele mai mari semne de întrebare le ridică partidele Catania-Atalanta(2-1), din ultima etapă din Serie A şi amicalul Levski Sofia-Lazio (3-2), disputat la data de 25 mai.

Fotbalul din Cizmă a fost lovit în ultimii ani de mai multe scandaluri de blaturi în favoarea caselor de pariuri, care au dus la depunctarea şi retrogradarea unor echipe de top sau suspendarea unor jucători de fotbal.

Juventus Torino, cea mai de succes echipă din campionatul italian, a fost deposedată de două titluri din Seria A şi a trebuit să evolueze un sezon în liga secundă, ca urmare a scandalului Calciopoli din 2006. Conform rezultatului anchetei, oficialii bianco-nerrilor au aranjat cu arbitrii mai multe meciuri.

Raportul anual al Federbet, privind blaturile din fotbalul european, relevă că rezultatele a 110 partide au fost "cel puţin influenţate de cotele caselor de pariuri". În mod miraculos, România nu a fost inclusă pe lista competiţiilor "murdare" din lume şi am putea considera, dacă am fi naivi, că avem una dintre cele corecte competiţii fotbalistice din lume.

CLICK aici pentru a vizualiza lista tuturor meciurilor considerate TRUCATE

×
Subiecte în articol: Juventus Torino
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close