Antena 3 CNN Sport Off Sport Campioană la box, dată afară din casă. Steluţa Duţă: Nu e normal ce mi se întâmplă

Campioană la box, dată afară din casă. Steluţa Duţă: Nu e normal ce mi se întâmplă

Campioană la box, dată afară din casă. Steluţa Duţă: Nu e normal ce mi se întâmplă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Iun 2014   •   13:12

Campioana la box Steluţa Duţă va fi dată afară din casă. Sportiva susţine că a fost anunţată de primarul din Buzău că garsoniera în care stătea cu chirie va fi vândută cu 80.000 de lei. 

 
Steluţa Duţă a răzbit copilăriei nefericite din orfelinat şi s-a dedicat sportului. A reuşit astfel să ajungă cea mai titrată jucătoare de box din România.

"Am fost anunţată că voi rămâne fără casă, mi s-a zis că garsoniera în care locuiesc în Buzău va fi vândută. Locuinţa este primită de la Primărie, care m-a lăsat să stau acolo cu chirie. Toţi banii câştigaţi de mine i-am investit acolo, iar acum am aflat că vor s-o vânda cu 80.000 de lei! Mă doare sufletul că eu nu am bani s-o cumpăr. Nu e normal ce mi se întâmplă, mi-e ruşine că sunt buzoiancă, de faptul că am fost numită cetăţean de onoare când acum mi se întâmplă asta. Oare doar atât merit? Puteau să mi-o vândă măcar mai ieftin, ca la un caz social", a declarat Steluţa Duţă.
 
Primăria din Buzău nu a dorit să facă până acum nicun comentariu referitor la situaţia Steluţei Duţă.
Steluţa Duţă a fost numită chiar cetăţean de onoare al Buzăului datorită performanţelor. Anul acesta a câştigat a treia medalie de aur la Campionatele Europene de Box.
 
Pe 7 iunie, sportiva Steluţa Duţă a câştigat titlul european la box, impunându-se în finala categoriei 48 de kilograme în faţa sportivei bulgare Sevda Asenova, la competiţia de la Bucureşti.
 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close