Antena 3 CNN Sport Off Sport Duckadam - internat din nou în spital. Acesta a suferit săptămâna trecută o intervenţie chirurgicală

Duckadam - internat din nou în spital. Acesta a suferit săptămâna trecută o intervenţie chirurgicală

Duckadam - internat din nou în spital. Acesta a suferit săptămâna trecută o intervenţie chirurgicală
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Sep 2012   •   16:14

Helmuth Duckadam, se află internat la Spitalul Militar Central din Bucureşti pentru mai multe investigaţii, după ce săptămâna trecută a fost supus, la Constanţa, unei intervenţii chirurgicale minore, cauzată de o ischemie la nivelul antebraţului drept, scrie Mediafax.
   
Oficialul FC Steaua va susţine, vineri, de la ora 10.00, la Spitalul Militar Central, o conferinţă de presă.
   
Duckadam a chemat ambulanţa săptămâna trecută pentru a fi transportat la spital după ce, în timp ce se afla cu fiica sa în vârstă de patru ani pe faleza din Constanţa, a vrut să o ia în spate. El a spus că s-a forţat un pic şi, date fiind problemele anterioare pe care le-a avut la braţul drept, un cheag de sânge i-a blocat circulaţia la antebraţ.
   
Acesta a fost transportat la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, fiind apoi internat în Secţia de Chirurgie Cardiocasculară cu diagnosticul "insuficienţă arterială acută la antebraţul drept".
   
În cursul nopţii de joi spre vineri a primit tratament şi a fost monitorizat, iar vineri dimineaţă a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe artera radială a braţului, pentru a fi îndepărtate cheagurile de sânge.
   
În 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operaţie de înlocuire a unui vas de sânge la mâna dreaptă, la Timişoara.
   

×
Subiecte în articol: Helmuth Duckadam investigatii
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close