Antena 3 CNN Sport Off Sport Gazonul de pe Arena Naţională, schimbat de trei ori într-un an. Terenul este distrus pe porţiuni mari

Gazonul de pe Arena Naţională, schimbat de trei ori într-un an. Terenul este distrus pe porţiuni mari

Gazonul de pe Arena Naţională, schimbat de trei ori într-un an. Terenul este distrus pe porţiuni mari
Sursa foto: Foto: shutterstock.com
de M.Z.    |    03 Sep 2012   •   21:14

Gazonul de pe Arena Naţională va fi schimbat din nou, pentru a treia oară într-un singur an. Înlocuirea se va face rapid, pentru că pe 11 septembrie, naţionala României are meci.

Terenul de fotbal al Arenei Naţionale trebuie schimbat, pentru că arată în acest moment ca unul de stadion comunal şi iarba lipseşte pe porţiuni din ce în ce mai mari.

În plus, Victor Piţurcă a anunţat că vrea ca echipa naţională să dispute pe Arena de la Bucureşti  toate meciurile de pe teren propriu din cadrul Cupei Mondiale din 2014. Aceste două motive au determinat Federaţia de Fotbal să hotărască montarea celui de-al patrulea covor de iarbă. Este al patrulea dacă îl punem la calcul şi pe cel original care a costat un milion de euro.

Costurile nu au fost făcute publice momentan, dar vor fi suportate, spune preşedintele FRF, Mircea Sandu, de Federaţie, de cluburile Steaua şi Dinamo, dar şi de organizatorul concertului Red Hot Chili Peppers, care a plătit deja gazonul distrus în timpul show-ului.

Reprezentanţii Primăriei Bucureşti spun că nu vor da niciun ban pentru noul gazon.





×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close