Antena 3 CNN Sport Off Sport Ivan Patzaichin, sărbătorit la Teatrul Naţional din Bucureşti la împlinirea a 65 de ani

Ivan Patzaichin, sărbătorit la Teatrul Naţional din Bucureşti la împlinirea a 65 de ani

Ivan Patzaichin, sărbătorit la Teatrul Naţional din Bucureşti la împlinirea a 65 de ani
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Dec 2014   •   09:11

Unul dintre cei mai valoroşi sportivi romani din toate timpurile, fostul canoist, Ivan Patzaichin, a fost sărbătorit la Teatrul Naţional, cu prilejul împlinirii a 65 de ani. Sportivi, oameni politici, artişti şi admiratori s-au adunat pentru a-i ura "la mulţi ani" fostului campion olimpic.

Ani la rând i-a făcut pe milione de români să plângă de bucurie.

Aseară, prietenii i-au întors favorul. Campionul olimpic a fost emoţionat până la lacrimi la gala "Stele Româneşti", organizată în cinstea sa, la teatrul naţional din Capitală.

"Dragă Ivan, rămâi tot acolo în locul în care am rămas şi eu, între adolescenţă şi maturitate, trăieşte-ţi tinereţea şi performanţa, chiar dacă vârsta ta biologică nu are nicio legătură cu gândirea şi cu spiritualitatea în care trăim împreună", i-a transmis Ovidiu Lipan Ţăndărică.

"Îi doresc să fie sănătos în primul rând şi să rămână aşa cum l-am cunoscut, acelaşi Ivan cu o modestie ieşită din comun, bun simţ, un caracter extraordinar şi un spirit de învingător", a spus Elisabeta Lipă.

Surprizele au continuat pentru fosta glorie a sportului românesc. Pe un ecran imens a rulat povestea sportivului şi omului Ivan Patzaichin.

Prima ediţia a galei "Stele Româneşti", un eveniment dedicat marilor personalităţi ale României, a avut loc anul trecut.

×
Subiecte în articol: Ivan Patzaichin
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close