Antena 3 CNN Sport Tenis Calificare fără emoţii pentru Simona Halep în turul trei al Australian Open

Calificare fără emoţii pentru Simona Halep în turul trei al Australian Open

Calificare fără emoţii pentru Simona Halep în turul trei al Australian Open
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.C.    |    21 Ian 2015   •   16:23

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, după o victorie clară în faţa Jarmilei Gajdosova, reprezentantă a ţării gazdă, scor 6 – 2, 6 – 2.

Considerată drept o „devoratoare de nume mari” de către presa australiană, după victoriile la Petkovic şi Cibulkova de săptămâna trecută, Jarmila Gajdosova era privită cu speranţă de către fanii săi, fiind considerată capabilă să producă o surpriză în partida cu Simona Halep, după ce a învins o altă româncă, pe Alexandra Dulgheru.

Simona a fost însă într-o formă perfectă, deşi partida s-a disputat târziu în noapte, australianca fiind în cele din urmă o pradă uşoară.

"Nu m-a afectat nimic azi, faţă de primul tur, care este dificil. Azi am jucat la un alt nivel, a fost mai uşor pentru mine. Ştiam că este o jucătoare cu lovituri puternice. Am încercat să lovesc bine mingile şi am servit bine. Sunt în cea mai bună formă, mă simt încrezătoare şi tot timpul când ajung în arenă am în minte că trebuie să câştig şi să lupt pentru fiecare meci", a spus Halep la Eurosport, după terminarea partidei.

"A fost un meci dificil. Trebuie să mă adaptez repede. A mers bine, am vrut să termin repede. Cred că am jucat bine astăzi. Am fost agresivă în joc şi concentrată pentru fiecare punct", a completat Halep.

Pentru calificarea în turul trei la Australian Open, Halep va primi 130 de puncte WTA şi un cec în valoare de 97.500 de dolari australieni (80.000 de dolari americani).

×
Subiecte în articol: Simona Halep Australian Open
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close