Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, înfrângere la Ana Ivanovic. Românca termină pe primul loc în grupă şi refuză să păcălească tenisul

Simona Halep, înfrângere la Ana Ivanovic. Românca termină pe primul loc în grupă şi refuză să păcălească tenisul

Simona Halep, înfrângere la Ana Ivanovic. Românca termină pe primul loc în grupă şi refuză să păcălească tenisul
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.C.    |    24 Oct 2014   •   17:10

Simona Halep a pierdut ultima partidă din grupă, la Turneul Campioanelor, însă a triumfat tenisul. Simona a pierdut în trei seturi, la Ana Ivanovic, scor 6 - 7, 6 - 3, 3 - 6.

Românca a ţinut să-i contrazică pe mulţi, care înainte de partida cu Ana Ivanovic au spus că nu va forţa deloc, pentru a se asigura că Serena va fi eliminată. Setul câştigat de Simona înseamnă că ea şi Serena vor merge braţ la braţ în semifinale şi, poate, constănţeanca va avea ocazia să arate că victoria contra liderului mondial nu a fost o pură întâmplare.

Într-adevăr, românca nu a forţat, însă a jucat tenis şi nu s-a dat la o parte, chiar dacă prestaţia sa nu s-a ridicat la nivelul celor din partidele anterioare.

Calculele matematice de dinaintea partidei cu Ivanovic au fost multe, însă mai puţin importante. Simona avea şanse teoretice chiar să devină numărul unu mondial, însă ar fi fost o poziţie obţinută printr-o conjunctură nefavorabilă Serenei, iar Simona poate ajunge pe primul loc exclusiv prin forţele proprii, fără coincidenţe care ar putea arunca o umbră de îndoială asupra performanţei şi meritelor româncei.

În semifinalele de sâmbătă Simona o va întâlni pe Radwanska, numărul şase mondial, în timp ce Serena Williams va juca împotriva lui Caroline Wozniacki.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close