Antena 3 CNN Life Știinţă Notarii vor da faliment, pentru că nimeni nu va mai divorţa. Substanţa care îi transformă pe soţi în "amantul perfect"

Notarii vor da faliment, pentru că nimeni nu va mai divorţa. Substanţa care îi transformă pe soţi în "amantul perfect"

Notarii vor da faliment, pentru că nimeni nu va mai divorţa. Substanţa care îi transformă pe soţi în "amantul perfect"
09 Apr 2012   •   11:44

Doar o pastilă luată în general de femeile gravide aflate în travaliu, poate îmbunătăţi simţitor viaţa sexuală a bărbaţilor. Oxitocina, numită şi hormonul ataşamentului, are aceleaşi efecte ca "celebra" pastilă Viagra.

Oxitocina este un hormon natural, prezent atât în corpul femeilor cât şi a bărbaţilor şi este implicată în sex, atracţie sexuală, încredere şi fidelitate.

O extra-doză din hormonul ataşamentului este prescrisă de obicei femeilor pentru inducerea travaliului, pentru controlul hemoragiilor post partum şi pentru stimularea secreţiei şi eliberării de lapte.



Dar un studiu recent a dezvăluit că oxitocina are efect şi asupra bărbaţilor, făcându-i mai sensibili şi afectuoşi. Folosind spray-ul cu oxitocină de două ori pe zi, aceştia nu numai că vor deveni soţii ideali, ci şi "amanţii" perfecţi, deoarece substanţa le îmbunătăţeşte enorm şi viaţa sexuală, neavând nici un fel de efecte secundare.

Cu toate acestea, produsul ar putea avea probleme cu privire la aprobarea pe piaţă, cu toate că efectele atât fizice şi psihice sunt benefice.






×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism
x close