Antena 3 CNN Life Știinţă Un gram din această substanţă se elimină într-un an din organismul nostru. Cum am ajuns să ne OTRĂVIM singuri

Un gram din această substanţă se elimină într-un an din organismul nostru. Cum am ajuns să ne OTRĂVIM singuri

Un gram din această substanţă se elimină într-un an din organismul nostru. Cum am ajuns să ne OTRĂVIM singuri
de O.P.    |    16 Noi 2012   •   11:12

165 de state din întreaga lume au adoptat Codex Alimentarius, un pachet de norme după care se va alimenta populaţia ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc.

Din programul Codexului face parte şi tratarea culturilor de viţă de vie, cartofi, roşii, castraveţi sau ceapă cu INITIUM, o substanţă extrem de periculoasă pentru organismul uman.

Substanţa este folosită pentru combaterea daunatorilor și micsorarea duratei in care se obtine recolta. Produsele sunt furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite în aproape toate alimentele.

VEZI AICI ŢĂRILE ÎN CARE SE FOLOSEŞTE DEJA INITIUM-ul

Potrivit datelor furnizate de experţi, un singur gram din această substanţă se elimină din organismul nostru într-un an de zile, dar dacă este consumat zilnic, nu mai poate fi eliminat niciodată, ducând la evoluţia celulelor canceroase.

Care sunt efectele produselor care conţin initium asupra corpului nostru
Produsele cu initium cresc cu 65% rata riscului de cancer de colon, substanţa intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism.




×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close