Antena 3 CNN Actualitate Cultură ?Best Of? Daniel Iordăchioaie, numai cu Revista Felicia

?Best Of? Daniel Iordăchioaie, numai cu Revista Felicia

?Best Of? Daniel Iordăchioaie, numai cu Revista Felicia
08 Dec 2009   •   22:57

Colecţia de muzică pentru suflet pe care revista Felicia o oferă cititorilor săi se îmbogăţeşte din 10 decembrie cu un nou album ?Best Of?, semnat Daniel Iordăchioaie.

Albumul include 19 dintre cele mai cunoscute cântece ale artistului, majoritatea şlagăre care au rămas în memoria publicului ? ?Mă întorc la tine mare albastră?, ?Între noi e o stea?, ?Dacă într-o zi mă vei iubi?.
?Best Of Daniel Iordăchioaie? este primul album lansat de artist în ultimii 13 ani. ?Consider că toţi cei care mă vor fi învăţat vreodată să cânt sau să merg pe o scenă, pot fi mândri de realizarea lor în ceea ce mă priveşte. Mulţumesc soţiei mele minunate, fără de care acest disc nu ar fi existat şi care în perioada lansării îmi va mai face un cadou, pe fetiţa noastră Salma şi dedic acest ?Best of? copiilor mei superbi, care sper din tot sufletul să se mândrească întotdeauna cu ceea ce au făcut părinţii lor?, a declarat artistul pentru Revista Felicia.

În această vară, Daniel Iordăchioaie şi-a dat licenţa în regie de film şi televiziune, iar Teatrul Naţional de Operetă i-a oferit posibilitatea să realizeze câteva evenimente ca regizor. Cântă la Teatrul din Ploieşti unde este angajat. O altă colaborare importantă este cea cu Teatrul Naţional de Operetă, începută odată cu proiectul ?Romeo şi Julieta?. ?Am fost cooptat în echipa de producţie a Teatrului de Operetă şi le mulţumesc că au avut încredere în mine. Mă ocup de evenimentele adiacente proiectului , organizez nişte sesiuni de autografe după fiecare spectacol, iar în perioada Festivalului Artelor Spectacolului Muzical, mă ocup de un workshop cu copiii - , unde încercăm să apropiem copiii de actul cultural. Este o acţiune bine venită pentru formarea lor pentru că le dezvoltă gustul şi bunul-simţ?.
Daniel Iordăchioaie a debutat în 1982 în formaţia Gramofon. A participat la numeroase turnee, atât în ţară, cât şi în străinătate şi a reprezentat România la numeroase concursuri şi festivaluri. A semnat compoziţii pentru Adrian Enache, dar şi versuri pentru Viorel Gavrilă, Elena Cîrstea, Mihai Vanica, Petre Geambaşu.

Preţul pachetului revista + CD ?Best Of Daniel Iordăchioaie? este de 7 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 10 decembrie (numărul 177) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close