Antena 3 CNN Actualitate Vreme bizară la Reşiţa. A tunat şi a fulgerat ca într-o zi de vară (VIDEO)

Vreme bizară la Reşiţa. A tunat şi a fulgerat ca într-o zi de vară (VIDEO)

Vreme bizară la Reşiţa. A tunat şi a fulgerat ca într-o zi de vară (VIDEO)
26 Dec 2009   •   18:35

Ploaie ca în miezul verii la Reşiţa, vineri noapte. A tunat şi-a fulgerat, vreme de aproape o jumătate de oră. Asta după ce, pe timpul zilei, temperaturile au ajuns şi la 18 grade Celsius. În sud-vestul ţării se simte cel mai bine schimbarea vremii. La începutul săptămânii, acolo, mercurul scădea în termometre până la minus 20 de grade Celsius.

La Reşiţa a plouat cu tunete şi fulgere, ca într-o zi de vară. Pe cei pe care i-a prins furtuna de decembrie pe stradă, plimbarea în miez de noapte s-a transformat în fugă. Mulţi s-au speriat şi-au sunat la 112. ?Este o vreme tare neobişnuită, de când mă ştiu nu am mai întâlnit o aşa vreme?, spune un martor.

În timpul zilei, termometrele au arătat peste 10 grade la Reşiţa. Aşa că străzile s-au umplut imediat de oameni, dornici să profite de vremea caldă şi de razele soarelui. Toţi recunosc însă că o temperatură aşa ridicată este neobişnuită pentru sfârşitul lunii decembrie. Temperaturi ridicate s-au înregistrat în tot vestul ţării, în centru şi în Dobrogea.



Antena 3

×
Subiecte în articol: ploaie Reşiţa temperaturi ridicate
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close