Antena 3 CNN Politică Udrea oferă comisiei de anchetă rulete şi abac-uri. Vanghelie, sprijin lui Băsescu în lupta anticorupţie (VIDEO)

Udrea oferă comisiei de anchetă rulete şi abac-uri. Vanghelie, sprijin lui Băsescu în lupta anticorupţie (VIDEO)

Udrea oferă comisiei de anchetă rulete şi abac-uri. Vanghelie, sprijin lui Băsescu în lupta anticorupţie (VIDEO)
Sursa foto: Vanghelie
28 Iul 2009   •   11:47

Elena Udrea, proaspătă beneficiară a unei comisii parlamentare de anchetă pe numele său şi-a continuat ieri meciul cu social-democratul Marian Vanghelie. Ea a invitat plenul Camerei să voteze înfiinţarea comisiei Vanghelie care ar vea ca unic scop măsurarea jaluzelelor de la Turism. Replica liderului pesedist nu s-a lăsat aşteptată. Udrea nu are ouă, de asta ne-a cerut să îi măsurăm perdelele, a susţinut Vanghelie, la Antena 3. Apreciind drept ?logică? constituirea unei asemenea comisii, primarul sectorului 5 a afirmat că PSD înţelege astfel să sprijine efortul preşedintelui Traian Băsescu de combatere a corupţiei.

Ministrul Turismului a ironizat ieri, de la tribuna Camerei Deputaţilor, importanţa comisiei de anchetă ?Vanghelie?, anunţând că a pregătit ?rulete şi abac-uri? pentru măsurarea jaluzelelor de la minister.

?Am venit în faţa dumneavoastră pentru a vă cere să fiţi de acord cu înfiinţarea comisiei parlamentare Vanghelie al cărui scop declarat este acela de a măsura jaluzelele de la Ministerul Turismului. Pentru a ajuta comisia să funcţioneze cât mai eficient am pregătit pentru membrii ei rulete şi abac-uri? a afirmat Udrea.

Vizat de aprecierile ministrului democrat-liberal, Vanghelie a arătat că înfiinţarea comisiei este una logică care se aplică oricărui ministru care greşeşete fie el PSD, fie PDL.
?Eu nu cred că trebuie măsurate perdelele. Eu cred că aşa cum s-a făcut comisia Nemirschi este efectiv o masură egală pentru toţi miniştrii, este posibil şi de la PSD dacă greşesc. Care este diferenţa dintre Nemirschi şi Udrea? Doamna Udrea se crede mai importantă. Asta e problema? a subliniat Vanghelie.

Lidrul PSD Bucureşti a explicat că sprijinul social-democrat acordat pentru crearea cestei comisii nu trebuie interpretat ca o coaliţie PSD şi PNL, împotriva PD-L, ci dimpotrivă, ca un sprijin acordat lui Traian Băsescu în lupta anti-corupţie.

?Dacă preşedintele Traian Băsescu vorbeşte de cinci ani zile că se bate cu corupţia din România, noi nu facem altceva decât să încercâm să-i venim în sprijin. Încercăm să-l sprijinim pe preşedintele României pentru că nu a reuşit de cinci ani să prindă nici un caz. Încercăm acum. Noi am zis că poate e obosit şi am zis să venim în ajutorul lui? a mai spus Vanghelie.


Antena3.ro






×
Subiecte în articol: Elena Udrea Marian Vanghelie
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close