Antena 3 CNN Actualitate Deva. O femeie acuză medicii că i-au lăsat copilul să moară la naştere

Deva. O femeie acuză medicii că i-au lăsat copilul să moară la naştere

Deva. O femeie acuză medicii că i-au lăsat copilul să moară la naştere
11 Dec 2008   •   19:47

O femeie acuză personalul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva că i-a lăsat copilul să moară la naştere, fără a-i acorda asistenţă medicală adecvată. Şi asta cu toate că iniţial a fost asigurată că va avea o naştere normală, fără complicaţii.
Dorica Muntean ar fi trebuit să nască pe 16 decembrie, iar medicii i-au spus că nu are nicio problemă. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a intrat în travaliu cu o săptămână mai devreme. A mers la spital, însă niciun medic nu i-a dat atenţie. Femeia a născut doar cu moaşa. I s-a spus că fătul s-a născut mort. Potrivit declaraţiilor femeii, asistentele se uitau una la alta, neştiind ce să facă.
Rudele femeii sunt şocate de cele întâmplate şi vor ca vinovatul să plătească.
Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Deva spun că pacienta a mai avut ceva probleme de sănătate înainte de naştere, şi că din această cauză copilul s-a născut prematur.
Conducerea spitalului spune că a fost declanşată deja o anchetă. Familia îndoliată a depus o plângere la Autoritatea de Sănătate Publică Hunedoara. Oamenii spun că vinovaţii trebuie să dea socoteală pentru cele întâmplate.
Antena 3

×
Subiecte în articol: malpraxis deva
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close