Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic la complexul Dragonul Roşu din Capitală: Un pompier a murit (VIDEO)

Incendiu puternic la complexul Dragonul Roşu din Capitală: Un pompier a murit (VIDEO)

Incendiu puternic la complexul Dragonul Roşu din Capitală: Un pompier a murit (VIDEO)
26 Mai 2010   •   08:14

Un incendiu de proporţii a izbucnit, miercuri dimineaţă, la complexul Dragonul Roşu din Capitală. Focul a cuprins aproape 1.000 de metri pătraţi. Unul dintre pompierii care încercau să stingă flăcările a murit, iar alţi patru au ajuns la spital.

Dacă aţi surprins imagini de la faţa locului, le puteţi posta pe site-ul VideoNews.ro.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 4:30. Flăcările au cuprins două hale din complexul comercial aflat la marginea Capitalei.

Potrivit Mediafax, suprafaţa cuprinsă iniţial de incendiu a fost de 800 de metri pătraţi. Focul s-a extins, însă, în ciuda intervenţiei pompierilor, atât la parter, cât şi la primul nivel al clădirii.

IMAGINI POSTATE DE UTILIZATORII VIDEONEWS.RO


Pompierii au ajuns la faţa locului cu circa 24 de autospeciale cu apă şi spumă. La complexul comercial au fost trimise şi echipaje de descarcerare, ambulanţe şi pompieri salvatori.

De asemenea, lucrătorii ISU au primit sprijin de la Apa Nova, care a trimis în zonă suplimente de apă, precum şi de la Jandarmeria Capitalei.


IMAGINI POSTATE DE UTILIZATORII VIDEONEWS.RO



Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei, unul dintre pompieri şi-a pierdut viaţa, după ce o structură metalică a căzut peste el. Se pare că pompierul încerca să-şi salveze un coleg.

Alţi patru pompieri au ajuns la spital, dintre care doi s-au intoxicat cu fum. Unul dintre ceilalţi doi a suferit arsuri minore, în timp ce al patrulea pompier ajuns la spital a suferit o contuzie la genunchi.

UN POMPIER A MURIT ÎNCERCÂND SĂ-ŞI SALVEZE UN COLEG





Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la producerea acestui incendiu. La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii nu reuşiseră încă să stingă flăcările.

INCENDIU PUTERNIC LA DRAGONUL ROŞU




Antena3.ro


×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close