Antena 3 CNN Actualitate Un ospătar din Braşov susţine că este fiul lui George Copos

Un ospătar din Braşov susţine că este fiul lui George Copos

Un ospătar din Braşov susţine că este fiul lui George Copos
25 Mai 2009   •   20:31

Baiatul lui tata Copos? E o întrebare pentru multimilionarul George Copos, care e provocat la un test ADN de un ospătar din Braşov. Bărbatul de 28 de ani se laudă că este fiul lui Copos şi vrea să facă testul de paternitate. Omul de afaceri, însă, mai să leşine de râs când a auzit povestea.

George Copos, în vârstă de 56 de ani, este stăpân peste hoteluri, cofetării, club de fotbal. Are o avere estimată la aproape trei sute de milioane de euro.

Mircea Balaban, 28 de ani, este ospătar într-un restaurant din Poiana Braşov. Nu are mai nimic. Doar pretenţia, bazată pe o poveste şi asemănarea cu patronul, că George Copos este tatăl lui.

Tânărul le-a declarat reporterilor de la Cancan că nu mai are linişte de câţiva ani, de când lumea îi spune, mai în glumă, mai în serios, că seamană cu Copos.

?Cred că sunt fiul lui George Copos şi voi dovedi acest lucru?, a declarat Mircea Balaban.
Amuzat, George Copos răspunde: "(...) şi eu, la rândul meu, sunt copilul lui Telly Savalas, faimosul detectiv Kojak din serialul cu acelaşi nume pe care îl urmăream la televizor pe la mijlocul anilor '70. De ce n-ar fi aşa, că doar (...) amândoi avem lipsă nişte păr de pe cap!"

Mircea Balaban vrea să strângă bani pentru testul de paternitate şi care costă 1.000 de lei noi. Banii, o avere pentru el, îi va strânge muncind din greu, spune el. Gândul nu-l sperie. A avut tot timpul o viaţă grea. Femeia care i-a dat viaţă a murit când el avea doar doi ani. A copilărit într-un centru de plasament, iar de la 14 ani a fost îngrijit de o rudă din Braşov. De la 18 ani, se întreţine singur.

Primii care i-au spus de patronul Rapidului au fost bunicii care, ssusţine el, i-au povestit că mama lui l-a întâlnit pe George Copos în tinereţe.

"(...) chiar eu însumi am declarat recent (n.r. - 11 mai) pe blogul meu că mai am un copil, iar acesta este... clubul Rapid. Nu prea se potriveşte cu criteriul luat în calcul de scriitoarele de la ?Cancan", dar asta e o paternitate pe care o recunosc şi mi-o asum cu mândrie (...)", spune George copos pe www.copos.ro.

Balaban spune că nu vrea banii lui Copos, ci doar numele lui. Un nume care i-ar deschide multe uşi. Dar George Copos este ferm: ?Am o singură fiică, pe care o iubesc foarte mult.?

Alexandra are 23 de ani şi lucrează în Statele Unite ca analist financiar. Este mândria familiei Copos.


Observator

×
Subiecte în articol: George Copos test ADN
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close