Antena 3 CNN Actualitate Vanghelie: ?Cine-s ăştia, Depeche Mode? Dacă mă supăr, nu le dau nici o autorizaţie"

Vanghelie: ?Cine-s ăştia, Depeche Mode? Dacă mă supăr, nu le dau nici o autorizaţie"

Vanghelie: ?Cine-s ăştia, Depeche Mode? Dacă mă supăr, nu le dau nici o autorizaţie"
Sursa foto: Marian Vanghelie
22 Apr 2009   •   14:42

Marian Vanghelie surprinde, din nou, cu vastele lui cunoştinţe. De data aceasta, s-a remarcat prin cultura sa muzicală. Cine este Depeche Mode? Cu ce se ocupă? De ce vine în România? Toate aceste chestiuni îl lasă rece pe preşedintele PSD Bucureşti, care susţine că ar renunţa fără să stea pe gânduri la concertul acestei formaţii şi ar înlocui-o cu petreceri cu bere şi mici.

?Cine-s ăştia, Depeche Mode? Dacă mă supăr, nu le dau nici o autorizaţie. Îi bag în consiliu şi plătesc de le sar capacele?, a spus Vanghelie, potrivit Cotidianul.

?Fanii lor oricum nu votează cu noi?, a mai spus Marian Vanghelie. Şi pe bună dreptate, sunt slabe şansele ca electoratul lui Vanghelie să fie format din persoanele care ascultă Depeche Mode.

Veteranii electro-pop de la Depeche Mode vor concerta din nou la Bucureşti pe 16 mai în Parcul Izvor. Aceasta va fi cea de-a doua apariţie a formaţiei la Bucureşti, după concertul din iulie 2006, pe Stadionul Naţional din capitală, când s-au adunat circa 45.000 de fani. Turneul va cuprinde 28 de oraşe din 22 de ţări şi va debuta în Israel, pe 10 mai 2009.

Pentru a păstra tradiţia, pe 1 mai, PSD va organiza mai multe petreceri în aer liber cu mici şi bere. Deocamdată, membrii partidului nu au hotărât locaţia petrecerilor. Două dintre posibilele locaţii sunt Bucureşti sau Cluj, cea din urmă fiind propusă de Mircea Geoană.

?Nu s-a stabilit nimic sigur deocamdată. Dar eu o să fac, oricum, ceva în Bucureşti?, a ţinut să menţioneze Vanghelie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close