Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi motociclişti au fost grav răniţi într-un accident din zona Cotroceni a Capitalei

Infotrafic. Doi motociclişti au fost grav răniţi într-un accident din zona Cotroceni a Capitalei

Infotrafic. Doi motociclişti au fost grav răniţi într-un accident din zona Cotroceni a Capitalei
14 Oct 2008   •   11:06

Şirul accidentelor rutiere continuă şi în noaptea de luni spre marţi. Circulaţia rutieră din zona Cotroceni a Capitalei a fost oprită pentru mai bine de o oră în noaptea de luni spre marţi din cauza unui accident în care au fost implicate două motociclete.
Cauzele accidentului au dat bătaie de cap poliţiştilor care cu greu îşi pot explica cum a avut loc acesta. Potrivit poliţiştilor, cei doi motociclişti nu mergeau cu viteză. Cu toate acestea, în timp ce se plimbau pe motociclete în zona cartierului Cotroceni, au reuşit să se ciocnească între ei. Unul dintre motociclişti încerca să schimbe banda de mers şi a intrat direct în amicul său. Amândoi au ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca.

Marţi dimineaţă, traficul de pe DN7, în judeţul Arad, a fost blocat din cauza unui accident rutier. Un camion care transporta mături s-a răsturnat pe şosea, iar încărcătura a fost împrăştiată pe carosabil. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close