Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi tineri au murit, după ce un şofer neexperimentat a scăpat maşina de sub control

Infotrafic. Doi tineri au murit, după ce un şofer neexperimentat a scăpat maşina de sub control

Infotrafic. Doi tineri au murit, după ce un şofer neexperimentat a scăpat maşina de sub control
Sursa foto: ambulanta
27 Mai 2009   •   10:14

Teribilismul face din nou victime, pe şosele din România. Doi tineri au murit, după ce un şofer din Bistriţa a vrut să îşi demonstreze calităţile, deşi era începător. A apăsat acceleraţia şi a pornit într-o cursă nebună. A scăpat repede maşina de sub control şi s-a oprit într-un şanţ de pe marginea drumului, sub un pod.În Capitală, şoferul unui scuter a murit, iar pasagerul din spate a ajuns în stare gravă la spital

Maşinile aliniate la un semafor de pe Şoseaua Colentina au părut mult prea multe pentru şoferul unui scuter. Avea carnet de conducere de mulţi ani, dar pe moped se urcase doar de câteva luni.
Impactul i-a fost fatal. Prietena sa care se afla în spate a fost transportată în stare gravă la spital. Accidentul a blocat circulaţia în zonă timp de aproape o oră. Cel mai afectate au fost troleele RATB.

La Bistriţa, o demonstraţie de şoferie a făcut două victime. Şoferul teribilist a avut zile. Nu însă şi cei care erau cu el în maşină în vârstă de 17, respectiv 14 ani. Tânărul şofer avea carnetul din ianuarie, iar maşina de patru zile. Pentru gestul său riscă să stea după gratii 7 ani.

Antena3

×
Subiecte în articol: ambulanta accident rutier
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close