Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi tineri au plonjat cu motocicleta într-o prăpastie de peste 30 de metri

Infotrafic. Doi tineri au plonjat cu motocicleta într-o prăpastie de peste 30 de metri

Infotrafic. Doi tineri au plonjat cu motocicleta într-o prăpastie de peste 30 de metri
Sursa foto: ambulanta
27 Apr 2009   •   08:50

Odată cu vremea caldă au apărut şi accidentele de motociletă. Doi tineri au şi plonjat cu motocicleta într-o prăpastie adâncă de peste 30 de metri. Ieşiseră la plimbare cu un grup de motociclişti, dar au accelerat mult prea tare pe serpentinele din Pasul Tihuţa.

Tinerii de 22 şi 24 de ani se îndreptau spre Vatra Dornei, însă călătoria lor s-a terminat în Pasul Tihuţa, din Munţii Bârgăului.

Băieţii mergeau în urma coloanei. La un moment dat, au intrat într-o curbă, s-au lovit de un parapet, şi au zburat în prăpastia adâncă de 32 de metri.

Cu toate astea medicii spun că au avut zile, iar casca şi haina de protecţie le-au salvat vieţile. În schimb vor avea nevoie de mai multe zile de spitalizare şi asta pentru că s-au ales cu mai multe traumatisme şi leziuni ale bazinului şi membrelor inferioare.

Motociclistul care a condus prea tare bolidul va fi cercetat acum pentru vătămare corporală gravă.

Alţi doi tineri au plecat duminică după-amiază, să-şi testeze motocicletele pe un drum închis pentru reparaţii. Doar că, în goana nebună, pe când, spun martorii, încercau o întrecere din direcţii opuse, n-au mai putut evita impactul. S-au ciocnit. Şi au murit pe loc. La aşa viteză, motoarele s-au făcut zob.

Antena3

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close