Antena 3 CNN Economic Auto La o clipă de moarte. Accident, evitat în ultima secundă, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

La o clipă de moarte. Accident, evitat în ultima secundă, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

La o clipă de moarte. Accident, evitat în ultima secundă, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)
Sursa foto: Accident
05 Iun 2009   •   20:00

S-a ferit în ultima clipă de moarte. O femeie din Bucureşti a avut o fracţiune de secundă să se salveze din calea unui Logan scăpat de sub control. Maşina ricoşase dintr-un accident minor şi s-a îndreptat spre trotuar. Imaginile, pe cât de incredibile, pe atât de şocante, au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui showroom auto.

Ultimele 25 de secunde dinaintea accidentului, ar fi putut fi ultimele 25 de secunde din viaţa ei. Femeia merge abătută cu capul plecat de greutatea sacoşelor din mâini. În urma ei, trei tineri vor fi martori la un miracol. În intersecţie, semnele de circulaţie fac legea, întrucât semaforul este stricat. Passat-ul înaintează uşor şi muşcă din şosea.




Loganul a fost atins un pic, exact cât să-i schimbe direcţia într-o traiectorie criminală. Cei trei tineri au văzut-o deja pe femeie sub maşină şi au încremenit de frică. Cu doar opt secunde înainte de accident, femeia nu bănuieşte nimic. Practic, în mai puţin de o secundă a apucat să vadă Loganul şi a apucat să se ferească din calea lui. Dacă ar fi clipit, ar fi murit.

Femeia se întoarce, vede cât de aproape a fost de moarte, priveşte şoferul Daciei în ochi, apoi îşi reia mersul abătut pe trotuar. Şoferii verifică maşinile. Ale lor sunt în stare bună, însă trei maşini din showroom, care valorează, în total, cam de 20 de ori mai mult decât Loganul care le-a lovit, au fost afectate.

Observator

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close