Antena 3 CNN Show Showbiz Crina Matei, despre scandalul cu directorul Teatrului de Operetă: Şi-a bătut joc de mine (VIDEO)

Crina Matei, despre scandalul cu directorul Teatrului de Operetă: Şi-a bătut joc de mine (VIDEO)

Crina Matei, despre scandalul cu directorul Teatrului de Operetă: Şi-a bătut joc de mine (VIDEO)
Sursa foto: Crina Matei
25 Aug 2009   •   17:58

Actriţa Crina Matei se află în mijlocul unui scandal cu directorul Teatrului de Operetă, Răzvan Ioan Dincă.

Ea susţine că a fost agresată sexual de acesta şi ameninţă că va da în judecată conducerea teatrului. Mai mult, artista aşteaptă scuze publice din partea lui Răzvan Ioan Dincă şi consideră că acesta ar trebui să-şi dea demisia.

Seria de acuzaţii dintre cei doi a fost întregită de Răzvan Dincă. Acesta susţine că actriţa a furat o rochie care aparţine teatrului şi nu a mai înapoiat-o.

Crina Matei a fost invitată la Observatorul orei 16:00 şi a răspuns acuzaţiilor aduse de Răzvan Ioan Dincă. ?Rochia este de fapt un body. Este dintr-un spectacol din 2007. Recunosc că l-am luat acasă ca să am grija de el. Costumul are nevoie de îngrijire specială. Las la latitudinea oricărui om de bun simţ să judece?, a declarat actriţa în studioul Antena 1. ?Mi se pare de bun simţ ca un actor profesionist să se prezinte în faţa spectatorului în cele mai buine condiţii?, a adăugat Crina Matei.

?M-a hărţuit din momentul în care m-a văzut angajată. Chiar el m-a angajat. Şi-a bătut joc de mine?, a mai spus artista. ?Ulterior au început agresiunile, alergările prin teatru. Bunul simţ mă împiedică să divulg conţinutul mesajelor pe care mi le trimitea?.

Totuşi, Crina Matei a dezvăluit în direct la Antena 1, conţinutul unui mesaj de ameninţare din partea directorului: ?Doar ştii foarte bine că eu sabotez tot ce face Beatrice Rancea?, a scris Răzvan Ioan Dincă.

Beatrice Rancea a fost şi ea implicată în scandalul dintre directorul teatrului şi Crina Matei. Regizoarea susţine declaraţiile făcute de Crina Matei referitoare la Răzvan Dincă.

Aflat în legătură telefonică directă cu Crina Matei, Răzvan Dincă a declarat: ?Nu eu am angajat-o, ea a participat la un concurs. Singurele roluri pe care le-a jucat Crina în viaţa ei au fost cele regizate de Beatrice Rancea?, susţine directorul.

Scandalul a început în urmă cu câteva săptămâni. Crina Matei a atacat prima, spunând că, de doi ani şi jumătate, este nevoită să suporte avansurile şefului ei. Actriţa a spus ca primea zeci de apeluri şi mesaje din partea lui Dincă şi că într-o zi acesta chiar ar fi încercat să o sărute cu forţa în biroul său. La rândul său, Răzvan Dincă a ameninţat că o va da în judecată pe Crina. El îi aduce acesteia acuzaţii de furt.





Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close