Antena 3 CNN Show Showbiz Shakira de Urziceni. Melodia unei românce, confundată cu noul single al Shakirei pe internet

Shakira de Urziceni. Melodia unei românce, confundată cu noul single al Shakirei pe internet

Shakira de Urziceni. Melodia unei românce, confundată cu noul single al Shakirei pe internet
Sursa foto: sanziana,shakira
13 Ian 2009   •   21:19

O puştoiacă de 14 ani din Urziceni a reuşit să o pună într-o situaţie jenantă pe... Shakira. Ce-i drept, fără voia ei. Totul a pornit de la o melodie şi câteva poze. Melodia româncei şi pozele Shakirei.
Sânziana este Shakira din Urziceni. Puştoaica a creat confuzie pe internet cu "Save me from fire", o melodie scrisă de Crina Mardare, în care vocea fetei seamănă izbitor cu cea a Shakirei. Fata a pus melodia pe internet iar ce a urmat, este demn de un scenariu de film. Cineva a luat melodia, a pus câteva poze şi a notat-o drept noul single al Shakirei. Iar publicul nu a rămas indiferent. În câteva zile, piesa a înregistrat peste 45.000 de vizionări.
"Wow, piesa este extraordinară! Abia aştept să apară albumul", "... Minunat cântec, Shakira! ...ca întotdeauna..., o artistă excelentă..." sunt numai câteva din mesajele postate de fanii cântăreţei din Columbia.
La scurt timp, Sânziana a început să primească mesaje prin care era ori felicitată, ori blamată de admiratorii Shakirei. Şi forumurile de specialitate au explodat.
"Este o farsă! Melodia este a unei fete de 13 ani din Romania, pe nume Sânziana. Este fană a Shakirei şi îi place să-i cânte piesele, pentru că vocea ei seamănă cu a Shakirei", "A făcut o treabă bună. Chiar dacă nu e piesa Shakirei, o ascult întruna!" au scris mii de oameni din întreaga lume.
Un lucru este cert. Nimeni nu ar fi crezut că o copilă din România poate să cânte la fel de bine ca o artistă care a vândut milioane de albume în întreaga lume. Iar acest lucru a stârnit interesul presei din Columbia.
Sânziana a fost contactată de un post de radio din Columbia şi a dat primul ei interviu.
Deşi este un mare fan Shakira, românca vrea să îşi creeze propriul drum în viaţă, însă recunoaşte că a fost influenţată de stilul cântăreţei. Pentru moment, Sânziana cântă într-o trupă rock, împreună cu trei puşti de vârsta ei.


Observator

×
Subiecte în articol: shakira
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close