Antena 3 CNN Timp liber Film Filmele lui 2015. Ce pelicule vor apărea în cinematografe

Filmele lui 2015. Ce pelicule vor apărea în cinematografe

Filmele lui 2015. Ce pelicule vor apărea în cinematografe
Sursa foto: Foto: www.weeklygeekspeak.com
de M.Z.    |    04 Ian 2015   •   23:40

Anul 2015 anunţă prosperitate la Hollywood. O listă lungă de filme, de toate genurile, urmează să fie lansată de marile case de producţie.

Sunt anunţate pelicule noi, dar şi continuări ale filmelor celebre. Pe marile ecrane vor reveni astfel eroii din faimoasa serie Războiul Stelelor, spionul James Bond, dar şi Terminatorul Arnold Schwarzenegger.

 
Binecunoscutul generic al seriei Starwars va rula din nou pe ecranele cinematografelor în decembrie,2015. "The force awakens", al şaptelea episod al francizei, vine cu noi protagonişti, însă "veteranii" Harrison Ford, Mark Hamill şi Carrie Fisher vor avea şi ei apariţii în film.
 
Fanii seriei Jocurile Foamei vor avea ocazia să-i vadă finalul în noiembrie, când va fi lansată partea a doua a filmului Hunger Games: Mockingjay. Producătorii peliculei care o are în rol principal pe Jennifer Lawrence au investit 250 de milioane pentru a-i ţine în suspans pe cinefili, până în ultima secundă a filmului.
 
Tot în noiembrie, Daniel Craig va fi din nou Bond, James Bond, cu filmul Spectre, al cărui buget "a împuşcat dintr-un foc" 300 de milioane de dolari.
 
În schimb, cei care vor să-l audă pe Arnold Schwarzenegger spunând "Mă voi întoarce!" trebuie să aştepte până pe 1 iulie, când cel de-al cincilea Terminator va avea premiera. La 67 de ani, actorul joacă rolul aceluiaşi robot indestructibil, care i-a adus celebritatea, acum mai bine de 3 decenii. 
 
În luna mai, supereroii moderni ai Hollywoodului - Iron Man, Black Widow, Thor şi Captain America - fac o nouă alianţă în filmul Avengers: Age of Ultron, pentru a îngenunchia un personaj negativ greu de ucis. 
 
Iar dinozaurii care au dat fiori în Jurasic Park, în anii `90, vor reveni în 2015, pentru a face ravagii, în continuarea Jurassic World.
 
Cei care vor să meargă la cinema pentru a se relaxa şi a râde cu poftă pot alege filmul animat Minions, care va apărea în vară.

×
Subiecte în articol: filme
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close