Antena 3 CNN Timp liber Film "Jurassic World" a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în box office-ul internaţional

"Jurassic World" a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în box office-ul internaţional

"Jurassic World" a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în box office-ul internaţional
de S.T.    |    07 Sep 2015   •   10:45

Lungmetrajul "Jurassic World", regizat de Colin Trevorrow, a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în box office-ul internaţional, informează Screen Daily.

Directorii de la studioul Universal au sărbătorit o altă performanţă reuşită de filmul lor "Jurassic World", care a intrat weekendul trecut în clubul de elită al lungmetrajelor ce au depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în box office-ul internaţional. Totodată, studioul Universal a depăşit pragul încasărilor de 6 miliarde de dolari pe plan mondial în acest an.

Sâmbătă, "Jurassic World" a devenit cel de-al patrulea film din istorie care a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în box office-ul internaţional.

Acest film dintr-o celebră franciză cu dinozauri a obţinut în afara Americii de Nord încasări de 1,003 miliarde de dolari.

Doar "Avatar" (2,02 miliarde de dolari), "Titanic" (1,528 miliarde de dolari) şi "Furios şi iute 7" (1,162 miliarde de dolari) au generat venituri mai mari în box office-ul internaţional.

O continuare a filmului "Jurassic World" va fi lansată pe marile ecrane pe 22 iunie 2018.

 

×
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close